Help ik zoek een vakantieadres!

Op zoek naar een leuke vakantieadres. Mogelijkheden genoeg, maar misschien daardoor juist ook wel de nodige keuzestress? Waar moet je heen? We hebben een korte selectie gemaakt van de meest populaire vakantieaccommodatie in Europa. Plekken met doorgaans volop zon. Dus dat moet goed komen, toch? Hier onze top 5:

Eugenia Victoria, groot vakantiecomplex op Gran Canaria, één van de Canarische Eilanden. Eugenia Victoria ligt dicht bij het bekende Playa des Ingles.

Waarschijnlijk de meest populaire camping van Europa: Bella Italia! Deze mega camping ligt aan het Gardameer in Italië. Volop zon, mooie natuur en strand. Op de camping zelf hoef je ook geen minuut te vervelen.

Wie kent het verhaal en de film niet? De Titanic! Er bestaat ook zoiets als een Titanic Turkije. Een Appartementencomplex in de vorm van een schip. Volop zwembaden en vertier aan de Turkse kust van Antalya.

Terug naar Italië. Het Toscaanse land in dit geval. Park Albatros is een fantastische camping met ook hier vermaak en mooie zwembaden. Vele campingaanbieders hebben deze camping in hun aanbod. Het achterland van Toscane biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes en een geslaagde vakantie.

De Spaanse Costa mag niet in ons lijstje ontbreken. Je vindt er verschillende appartementencomplexen en groots opgezette campings. Wij kozen El Delfin Verde. Behalve op één van de vele staanplaatsen, kunt u hier ook terecht in permanente stacaravans en bungalows o.a. uitgerust met airconditioning.

standard